HappiFysio

Fysiotherapie, maar dan anders. Dat is wat je bij happifysio krijgt.
Ons lichaam kent vele verbindingen en die hebben allemaal zo hun invloed op elkaar. Ik ben dan ook van mening dat een holistische kijk zeer belangrijk is binnen de fysiotherapie. Daarom kijk ik verder, wanneer dit nodig is.

Wist je bijvoorbeeld dat darmklachten en rugklachten met elkaar verbonden zijn? Of dat je ademhaling een grote invloed heeft op je nek?
Soms is de oplossing te vinden binnen de algemene fysiotherapie en soms is het belangrijk om verder te kijken. Hierdoor boek je niet alleen op korte termijn resultaat, maar ook op de lange termijn.
Hierdoor kan je zelf aan de slag met je gezondheid en ben je geen tijd meer kwijt om naar de fysiotherapeut te gaan!

Zeg nou zelf… Je kan zoveel leuke dingen doen in die tijd!

Je kunt bij mij terecht met onderstaande klachten:

 

Heb je klachten die hier niet bij staan? Neem dan contact op om te zien of je daarvoor bij mij terecht kan. 

Vergoeding

Ik werk zonder contracten met zorgverzekeraars. Hierdoor kan ik meer tijd en aandacht besteden aan de begeleiding en coaching. Ook zorgt dit ervoor dat ik je kan behandelen op de manier die jij nodig hebt. Het resultaat is het belangrijkste! 

Heb je een aanvullende verzekering? Dan krijg je vaak nog een gedeelte vergoed. Je dient dan zelf de factuur in bij je zorgverzekeraar. Het percentage dat je terugkrijgt is per verzekering verschillend. Informeer daarom zelf hoe veel jij terug krijgt. 

Winkelwagen