HappiMind

We staan de hele dag aan. Vanaf het moment dat we uit bed stappen (en sommige van ons al vanaf het moment dat de ogen open gaan) staan we aan. Je bedenkt wat de planning is van die dag, wat je niet moet vergeten en misschien vragen je gezinsleden je om hulp. 

Zo gaat het dag in dag uit. Je leeft toe naar het weekend, een vrije dag of een vakantie. Voor je het weet is de vakantie voorbij. De tijd vliegt. 

Hierdoor vergeten we vaak wat we fijn vinden om te doen. Zonde! 

Wanneer je doet wat je leuk vindt krijg je energie, heb je rust in je hoofd en tover je vanzelf een glimlach op je gezicht. Je leeft niet meer van weekend naar weekend, maar je hebt plezier in de dingen die je doet. (oké oké, ook dan mag je wel eens geen zin hebben)

Om dit te kunnen bereiken moet je wel weten wat je leuk vindt om te doen en hoe je dit ook daadwerkelijk gaat uitvoeren. 

Denk maar eens na over de volgende vraag:
Waar krijg jij nou echt een glimlach van op je gezicht? En wanneer heb je dit voor het laatst gedaan? 

Naast dat je doet wat je leuk vind is het belangrijk dat je bewust wordt van kleine dingen die je helpen. Denk bijvoorbeeld is aan de eerste zonnestralen of de bloemen die weer gaan bloeien. Maar ook aan de nieuwe dingen die je hebt geleerd of dat je toch bent gaan fietsen ondanks de regen. 

Leer om positiever in het leven te staan en op te staan met een glimlach op je gezicht! Ik help je bij het vinden van hetgeen dat bij jou een glimlach op je gezicht tovert, bewust te zijn van de positieve momenten in je leven en het bereiken van je doelen! 

Er is ook HappiNis voor jou! 

Wil je kennismaken en zien wat ik voor je kan betekenen? 
Neem dan contact op via Whatsapp: 0613067769 of mail naar: happinislifestyle@gmail.com

Direct starten met een traject?

walking, fitness, girl-1868652.jpg
Winkelwagen