Over mij

Een jaar of 2 geleden wilde ik het roer omgooien. Ik werkte veel, begon de studie fysiotherapie en zat niet lekker in mijn vel. Om de cirkel te doorbreken ben ik gaan kijken voor welke verandering ik op dat moment energie had. Ik ben aan de slag gegaan met mijn voeding.  Hierdoor kreeg ik meer energie en zelfvertrouwen.

De psychologie van de mens en persoonlijke ontwikkeling heeft mij altijd geboeid.
Tijdens mijn werk als Oefentherapeut/Fysiotherapeut verbaas ik me dat mensen regelmatig onhaalbare doelen stellen om beter in hun vel te zitten. Veel mensen denken dat het nodig is om af te zien om verandering teweeg te brengen. Mijn handen jeukte om hier iets mee te gaan doen. Ik kreeg steeds vaker de vraag of ik geen coach wilde worden. Wat houd me tegen?

Ik heb de stoute schoenen aangetrokken en wil, door het combineren van mijn kennis, ervaring en passie, anderen helpen bij hun proces. 

Ik kijk naar de mens als geheel en richt me daarbij op verschillende domeinen. Ik gebruik bijvoorbeeld het 6 domeinen model van de Physis Academy en combineer deze met mijn passie voor slaap en persoonlijke ontwikkeling. 

Weetjes over mij:
  • Ik ben een creatieveling
  • Van mijn 7e tot mijn 29e heb ik fanatiek getafeltennist.
  • Ik heb een passie voor sport, maar niet voor de sportschool….
  • Ik werk als Oefentherapeut Mensendieck & Fysiotherapeut
  • Ik heb 10001 hobby’s 
Ik hoop snel in contact met je te komen. 
 

Groetjes,

Anissa Schoonbrood

Winkelwagen