HappiFood

Energieker de dag door wie wil dat nou niet?!?

Afvallen is waar we aan denken bij voeding. Strenge diëten, ingewikkelde recepten of detoxen. We kennen het allemaal wel, maar toch lukt het de meeste niet om blijvend kilo’s te verliezen. Wat nou als ik je vertel dat dit wel kan zónder strenge diëten, hippe detox of veel sporten? Weinig moeite, maar groot resultaat. Dat is toch waar we allemaal voor kiezen?

Wanneer je met mij aan de slag gaat met voeding, gaan we dit op een leuke en lekkere manier doen. Zelf heb ik een hekel aan recepten waarvoor je naar allerlei speciale winkels moet, waar je lang mee bezig bent of waarvan je de meeste ingrediënten niet eens kent.

Ik neem je mee in de wereld van voedzaam eten en  leer je hoe je zelf bedenkt wat je gaat eten. Zo ben je niet afhankelijk van voedingsschema’s en kies je zelf wat er op je bord ligt.

Leuke bijkomstigheid: ik leer je ook hoe je met restjes toch gevarieerd kan eten. Weggooien is immers zonde en zo denken we ook nog aan onze planeet. Wil je toch starten met een voedingsschema voor hou vast. Dat kan natuurlijk ook!

eggshell, egg cups, herbs-4042471.jpg
Winkelwagen