HappiSleep

Slaap, een ondergeschoven kindje wanneer het gaat over het verbeteren van je gezondheid en verminderen van klachten. Als eerste wordt vaak gedacht aan het verliezen van gewicht, fysieke oefeningen doen, naar de dokter of medicijnen innemen.  

Slaap is een heel goed medicijn. Door een goede nachtrust is je lichaam in staat staat om te herstellen van de dag zowel fysiek als mentaal. 

Wanneer het lang duurt voordat je in slaapt, regelmatig wakker wordt of niet uitgerust wakker wordt heeft je lichaam dus ook niet voldoende tijd om te herstellen. 

Hierdoor kunnen verschillende klachten ontstaan zoals bijvoorbeeld: 
– Vermoeidheid
– Concentratie problemen
– Prikkelbaar/ emotioneel
– Negatieve gedachten
– Hoofdpijn 
– Vage fysieke klachten die steeds verspringen. 

Door slecht slapen heb je weinig energie en dat zorgt ervoor dat je in een vicieuze cirkel beland. Je bent moe, kiest voor snelle suikers, gaat snaaien en hebt geen puf om te gaan bewegen. 

Ben je aan het herstellen van een operatie of van een blessure dan is slaap dus extra belangrijk. Je lichaam heeft energie nodig om te herstellen. Slaap je op dat moment niet goed heeft het lichaam hier weinig energie voor en duurt je revalidatie langer.

Om jou te begeleiden naar je mooiste leven ben ik de slaap ingedoken. Ik leer je d.m.v. praktische tips wat je kan doen om goed te slapen en dus te herstellen. 

Ik ben aangesloten bij het netwerk Slaapoefentherapie. Zo blijf ik op de hoogte van de belangrijke ontwikkelingen over slaap. 

Wil jij ook weer lekker slapen? 

Maak dan snel een afspraak!

girl, sleep, lying down-1733352.jpg
Winkelwagen