HappiLife tijdens vakantie?!? Deel 3

Jaaa vakantie! We gaan dit doen en dat en dan ook nog daar heen! Super leuk allemaal. Lekker veel tijd voor leuke dingen. En op vakantie ‘’hoor’’ je nou eenmaal allemaal leuke dingen te doen. Gewoon een dagje thuis is zonde van je vrije dag….

Dit is wat ik regelmatig hoor. Wanneer je dat zo voelt is dat natuurlijk helemaal prima en moet je dat lekker doen. Maar hoeveel mensen komen niet terug van vakantie en hebben dan behoefte aan vakantie om bij te komen? Dat is pas zonde van je vrije dagen! 

Lekker volle planning? Zorg ervoor dat je ook ergens niks plant zodat je tijd hebt voor een dagje niksen of om iets spontaan te doen. Ook tijdens vakantie gaat het om balans. 

Doe lekker waar jij je goed bij voelt. Wil je ook weleens een dagje niksen, hangen en een boek lezen. Doe! Een vakantie is geslaagd wanneer jij hem hebt ingevuld zoals jij wil! Niet zoals het zou moeten zijn #FOMO. 

Behoefte aan een dagje niks? Zoek een plek in de natuur op en leg je telefoon weg. Kijk eens om je heen wat je allemaal ziet, hoort en ruikt. Sta stil bij hoe je, je voelt en wat je nodig hebt. Zorg ervoor dat je deze vakantie gaat doen waarvan jij een glimlach op je gezicht krijgt. Geen idee wat daarvoor zorgt? Dan is het deze vakantie tijd om dat te ontdekken! 

Denk eens terug aan de afgelopen tijd en bedenk waar jij energie van krijgt of wat is blijven hangen. Kijk of je dat nog eens kunt gaan doen en wees bewust van de energie die je ervan krijgt. Was dat het toch niet? Geen punt, probeer weer iets anders. 

En onthoud, tijden veranderen dus het kan steeds iets anders zijn wat je prettig vindt om te doen. 

Leuke opdracht: Doe deze week 2 dingen waarvan jij een glimlach op je gezicht krijgt. Het kan klein, het kan groot dat maakt helemaal niets uit! 

Veel plezier! Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen