Plafonddienst!

Wakker liggen is het ergste dat er is. ‘S nachts lijkt alles erger, groter en vervelender. Je partner maakt enorm veel geluid ( of lijkt dat maar zo), heb je dit wel goed gedaan, kan die mug niet ergens anders gaan zoeken? Je wil nu toch echt weer slapen want er staat morgen nog zóveel op de planning. Je drukt je ogen dicht en zegt tegen jezelf: en nu ga je slapen! Na een uur lig je nog steeds wakker, je bent al 10 x omgedraaid, al 2x naar de wc geweest en je appjes bijgewerkt. Je hoofd is nog voller dan voor je ging slapen en je maakt je ook nog eens druk om hoe je morgen de dag gaat doorkomen na zo een slechte nacht.

Herkenbaar? Dat zou best eens kunnen. Veel mensen worden een paar keer wakker per nacht of kunnen niet weer inslapen na het wakker worden. Maar wat doe je hier nou aan? Op internet is er een grote brei aan informatie te vinden met alle dingen die goed zouden zijn om lekker te slapen. Ik hoor vaak dat er allerlei dingen worden aangeschaft om maar beter te slapen. Werkt dit nou echt?

Laten we vooropstellen dat we heel veel zelf kunnen doen om beter te slapen. Wanneer je wordt geboren kan je gewoon slapen. Het lichaam en het brein hebben dit nodig om te ontwikkelen. Alleen gaan wij dit zelf verstoren waardoor we een slecht slaappatroon ontwikkelen. Wat nou dé oplossing is?

Die is niet zo 1,2,3 te zeggen in deze blog. Zorg dat de basis op orde is. Zorg voor ritme, rust, een goede ademhaling en gezondheid. Zolang dit niet op orde is zal de rest ook niet helpen.

Wil je nou net als ik je slaap nog verder optimaliseren omdat je merkt dat dat je nog energieker maakt? Dan is het leuk om verder te lezen, maar onthoud; eerst ervoor zorgen dat je de basis op orde hebt en de rest maakt het nog net een beetje beter, maar zal niet in eerste instantie je probleem oplossen.

 

Dit slaapgekkie kwam weer eens wat nieuws tegen. Een paar weken geleden zag ik op de Ozybag van Ozysleep. Daar was ik natuurlijk wel nieuwsgierig naar. Als slaapfanaat wil ik sommige dingen gewoon testen. Zo sliep ik al een jaar onder een verzwaringsdeken. Niet omdat ik anders niet sliep, maar omdat het een fijn gevoel geeft. Tijdens onze vakantie met de camper was dit dekbed ook mee, niet geheel praktisch om steeds met een dekbed van 7kg te slepen. Ik heb de Ozybag nu 2 weken kunnen uitproberen en het bevalt prima. Op dit moment be

n ik een weekendje weg en dan is de Ozybag ideaal. Hij is namelijk makkelijk mee te nemen en neemt ook nog eens weinig ruimte in.

De Ozy

 

bag zorgt voor een rustige druk waardoor je het gevoel hebt dat je een knuffel krijgt (maar dan zonder die hitte op warmte dagen die je er normaal bij kado krijgt☺️). Dit gevoel zorgt ervoor dat je ontspant. Zoals jullie inmiddels weten is ontspanning belangrijk voor een goede nachtrust. Daarom kan de Ozybag je helpen bij het optimaliseren van je slaap. Maar, je kan de Ozysleepbag ook gebruiken op de momenten dat je het gewoonweg even niet lukt om te ontspannen ookal weet je normaal heel goed hoe dit moet. Neem even een momentje voor jezelf en pak (in de winter) in plaats van een dekentje de Ozybag erbij. Zo help je jezelf weer rustig en ontspannen te raken en zorg je goed voor jezelf.

Mocht je een echte knuffelaar zijn en kan het jou niet vaak genoeg? Dan biedt de Ozysleepbag natuurlijk ook een uitkomst😁 Nieuwsgierig geworden en wil je er zelf ook eentje hebben? Dan heb ik iets leuks!  Klik hier om de Ozybag te bestellen en gebruik de kortingscode: happisleep10

 

Is bij jou de basis nog niet op orde? Ik help je hier graag bij!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen